У продажу в наявності запис ONLINE семінару "Аюрведа: основи здорового харчування" з Юлією Солдатенко. Ви дізнаєтеся: Що таке Аюрведа? Як збалансувати своє харчування? Навчитеся підбирати необхідний вам раціон харчування, навчитеся очищати свій організм і розберетеся в усіх нюансах вегетаріанства і його напрямках!
Хочете грунтовно розібратися в питанні здорового харчування?
Давно чули про чудеса давньоіндійської науки "Аюрведа", але не знаєте як поєднати ці знання з реаліями сучасного ритму?
2х денний ONLINE курс-інтенсив з Юлією Солдатенко з Основ Харчування - це унікальний теоретичний матеріал і що особливо цінно - дуже багато практичного, перевіреного на собі багаторічним йогическим стажем досвіду.
Аюрведичне харчування - яке воно - смачне, адже ми будемо говорити про смаки. Кому підходить - всім - це гнучка система, що враховує індивідуальні особливості, а так же час року, поточну погоду, час доби і географісеское положення, а так же вік, генетичні схильності і вже придбані хвороби.
Аюрведа - наука про життя. Навчимося харчуватися не хворіючи і жити щасливо. Розділ харчування - всього лише невелика частина вміння жити в гармонії і рівновазі, можливість підтримувати здоров'я і високий життєвий тонус. Ми розглянемо, від яких звичок потрібно позбавлятися, а які желателно виробляти, як правильно готувати їжу і які поєднання небажані.
На семінарі Юлія Солдатенко дасть вам основні ключі до того, як потрібно правильно харчуватися, використовуючи стандартний набір продуктів, що варто їсти, і коли це краще робити, як привести тіло в форму і як можна регулювати харчуванням якість ваших духовних і фізичних практик.
Програма семінару:
1 день
- Введення в аюрведу, поняття доши.
- Взаємозв'язок стихій і смаків.
- Первовкус і пов'язані з ним прив'язки.
- Повноцінність харчування.
- Зернові - основа повноцінного харчування, взаємодія з бобовими. Способи приготування, можливі похідні варіанти.
- Можливість відмови від м'яса.
- Пояснення роботи цих трьох продуктів (зернові, бобові, м'ясо).
2 день
- Поняття гуни - сатвічность їжі, якісність їжі.
- Овочі та спеції для комбінування смаків зміни способів приготування і комбінування продуктів.
- Необхідність в раціоні: жирів / масла, насіння, горіхів, молочних продуктів. Способи використання.
- Раціон харчування по дошам.
- Розклад продуктів за часом доби. Зміни по стилю занять, місця перебування, пори року.
- Рекомендації по балансуванню стану дош.
- Роль води. Напої, трави, продукти бджільництва.
- Способи харчування. Відповіді на запитання.
Вартість запису – 800 грн.
З питань придбання запису звертайтесь до адміністратора йога-центру:
Viber/Telegram +380 67 859 35 53